Bra lottning för Ymer – finalist igen för Lindell

0

Elias Ymer möter kvalspelare i Sacramento. I Cali 2 så möter Christian Lindell argentinaren Diego Schwartzman som idag spelar final i Porte Alegre.

 

Veckans challengersvenskar är ånyo Elias Ymer och Christian Lindell. Om vi inleder att titta på Lindells lottning så blir det nästan en repris på förra veckans lottning då han mötte en argentinare som spelat challengerfinal veckan innan. Nu möter han inte Horacio Zeballos som var fallet förra veckan utan istället Diego Schwartzman som spelar final i Porte Alegres challenger idag. Schwartzman är en tuff motståndare men precis som förra veckans match mot Zeballos så är det oftast en fördel att möta en spelare som varit i final veckan tidigare. I en eventuell andra omgång har Lindell argentinsk igen i form av Martin Alund eller Guido Pella.

I Sacramento har Elias Ymer fått en helt ok lottning då han ställs mot en kvalspelare som inte är fastställd ännu. Förstaseedad i kvalet är emellertid Matt Reid, Australien.

På dubbelfronten i ATP-form får åter Robert Lindstedt polacken Lukasz Kubot vid sin sida. Paret ställs mot nya konstellationen Max Mirnyi och Feliciano Lopez i China Open.

I samma tävling som är av hög klass ska faktiskt Johan Brunström faktiskt försöka kvala in. WO i första omgången mot Matthew Ebden och Marin Klizan gör att paret direkt är i kvalfinal mot Gabashvili/Kukushkin. Vinst där betyder Marin Cilic/Santiago Gonzalez i första omgången av huvudtävlingen.

Föregående artikelSiljeström till challengerfinal
Nästa artikelKnapp förlust för Siljeström i dubbelfinalen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här