Svår lottning för Isak Arvidsson i Falun

1
Jesper Brunström. Fotograf: Emil Holmgren.
Jesper Brunström. Fotograf: Emil Holmgren.

Fem av åtta kvalplatser togs av svenska spelare i Falu Future. Jesper Brunström, Pablo Figueroa, Vincent Eriksson, Igor Tubic och Robert Rasmussen har nu plats i huvudturneringen som startar kl 14 imorgon måndag.

Till huvudturneringen gick också wildcard till Jonathan Mridha, Morgan Johansson, Edvin Gustafsson och Christoffer Solberg.

Jurgen Zopp, som vann i Danderyd är tredjeseedad den här veckan. Zopp möter Isak Arvidsson i första omgången, en riktig skitlottning för svensken.

Förstaseedad är britten Edward Corrie, som är 279-rankad. Han har fem Futurefinaler i år, men bara en titel.

Indiern Balaji, som var med i Danderyd också, är andraseedad.

Fjärdeseedad är Connor Smith. Amerikanen har tre Fututetitlar i år och är rankad 381, hans högsta i karriären. Att fd collegespelare duger en bit fick vi vetskap under veckan när Peter Kobelt gick till final i Danderyd. Smith möter Daniel Windahl, som letar efter formen.

Joshua Milton, åttondeseedad, får möta Pablo Figueroa i första omgången. De möttes två gånger i Futures 2012 och då vann britten båda mötena.

Spontant känns det som att de svenskarna spelarna kommer få det tufft. Bra chans till semifinal bör det vara för Patrik Rosenholm.

Lottningen ser ut så här:

falu-future-singel

[su_post field=”post_date”]-[/su_post]

Föregående artikelBrunström pressade Troicki
Nästa artikelFalun: Övertygande vinst för Rosenholm

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här