Svenskmöte direkt i Kroatien

0
Louise Brunskog SM 2014
Foto: Henrik Gustavsson.

Louise Brunskog mot Ellen Allgurin. Det är en av matcherna i första omgången i $10,000 Bol, där det spelas för tredje veckan i rad.

Svenskt deltagande har vi också i två 25 000-dollars. Sofia Arvidsson spelar en inomhusturnering i Shrewsbury och är åttondeseedad. Hon ställs imorgon tisdag mot Stephanie Foretz. Fransyskan har 3-1 i inbördes, men de har inte mötts sedan 2009. Sofia har fem förluster i rad och har inte vunnit någon match sedan Kristinehamn i juni.

I bulgariska Dobrich spelas det på grus. Tyvärr åkte Hilda Melander ut i kvalfinalen. Rebecca Peterson inleder mot 353-rankade Ana Savic. Rebecca har åkt ut i första omgången i sina två senaste turneringar.

I Antalya spelas det en ny 10 000-dollars och frågan är om Kajsa Rinaldo Persson kan upprepa förra veckans bedrift med en kvartsfinalplats? Hon möter en ung japanska vid namn Tsuji. Fanny Östlund, som också är född 1997, möter 6-seedade Claudia Giovine. Maja Örnberg möter 854-rankade Alexandria Stiteler.

I Sharm El Sheikh har Anette Munozova ett wildcard. Ida Alfredsson är med via kval.

Vi kan tillägga att vi också hade svenskt i kvalet i en 10000-dollars i Luxemburg, men varken Catrine Landström eller Viktoria Björk klarade kvalet.

Föregående artikelSolberg glädjeämnet i Danderyd
Nästa artikelChallengerspel för Lindell och Ymer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här