Bellucci har slagit ut hela det svenska DC-laget

0
Robert Lindstedt och Johan Brunström (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Robert Lindstedt och Johan Brunström (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Först Elias Ymer. Sedan Christian Lindell. Nu fick det obesegrade Davis Cup-paret Robert Lindstedt och Johan Brunström smaka på Thomaz Belluccis medicin på Båstads grus. Tillsammans med kamrat Joao Souza körde man över svenskparet fullständigt och alla svenska är ute ur turneringen.

Thomaz Bellucci fortsatte att agera spöke för de svenska spelarna. Tillsammans med kamrat Joao Souza körde han över Lindstedt/Brunström. 6-2 6-1 blev de häpnadsväckande enkla segersiffrorna. I det andra setet lyckades svenskarna enkom vinna tolv poäng och när parets åttonde dubbelfel ledde fram till 1-5 i det andra setet var det förstås god natt.

Förhoppningarna om svensk dubbeltitel var stora när Lindstedt och Brunström bestämde sig för att spela ihop i Båstad, men redan i den första matchen mot Ramos/Motti stod det inte rätt till och paret ska vara glada att de överlevde den matchen. Brunström/Lindstedts Davis Cup-facit är imponerande men man ska inte glömma bort att grus inte är någon av Brunströms eller Lindstedts favoritunderlag.

Med Lindstedt/Brunströms uttåg är nu alla svenskar borta ur turneringen.

 

Föregående artikelSvenskparet missade setbollar
Nästa artikelTre svenskar i EM-kvartsfinal i Klosters

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här