Cornelia Lister vinnare i svenskmötet

0
Cornelia Lister (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Cornelia Lister (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Cornelia Lister vände och vann matchen mot Kajsa Rinaldo Persson när de båda möttes i andra omgången i 10000-dollarsturneringen i Antalya. 5-7, 6-4, 6-1 blev det för Cornelia Lister.

– Jag tycker matchen idag var onödigt lång. Jag hade gembollar väldigt många gånger i alla set, men tog dom inte. Jag känner mig fortfarande inte bekväm med mina slag eller gruset. Jag vann idag fast att jag inte spelade bra. Jag krigade som jag alltid gör, säger Lister.

Det har varit tunnsått med svenska framgångar vid sidan av Johanna Larsson i början på säsongen. Kvartsfinalen blir den första för året för Lister.

– Jag kom hit till Turkiet för att få många matcher men har inte fått det, utan åkt ut i andra omgångarna mot vinnaren eller finalisten, säger hon.

Lister är också i semifinal i dubbel ihop med Tara Moore och de båda är förstaseedade i dubbeln. Imorgon möts de i singel i kvartsfinalen.

– Det blir en tuff match mot min dubbelpartner. Vi har tränat tillsammans här och kommer bolla in imorgon också, så vi vet hur varandra spelar, säger Cornelia Lister.

Även nästa vecka blir det spel i Turkiet och sedan en turnering i Oslo och därefter bär det hem till Sverige igen.

Föregående artikelLindell om underlaget: ”Riktigt snabbt”
Nästa artikelPetades inför DC-singlarna – drog hem

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här