Efter flygstrulet – Lindell utslagen

0

Det blev förlust för Christian Lindell i första omgången i Cali. Detta efter ett makabert flygstrul när svensken skulle förflytta sig från Sau Paolo, Brasilien, till Cali, Colombia. 

Efter finalen i söndags skulle sverigetvåan förflytta sig så snabbt som möjligt till Cali där en ny challngerturneringen skulle spelas. Men det gick väl sådär. På Lindells twitter skriver han om flera förseningar och förlorat bagage vilket bidrog till att svensken anlände till Cali mycket senare än förväntat.

Men matchen mot 365-rankade Barrientos började bra för svensken som fick med sig ett servegenombrott relativt tidigt. Vid ställningen 5-3 servade Lindell för första set, men misslyckades med att ta vara på chansen. I nästa gem hade svensken 40-0 i Berrientos servegem och därmed tre setbollar. Men Lindell lyckades inte ta vara på någon utav av dem och därefter gick det bara utför. Setet fick slutligen avgöras i tiebreak där svensken var chanslös.

Andra set började inte heller bra för svensken. Lindell blev bruten direkt men svensken skaffade flertalet chanser att bryta tillbaka, svensken misslyckades tyvärr med detta och därför slutade matchen med förlust. Siffrorna skrevs till 6-7, 2-6.

Föregående artikelRenard har börjat hitta rätt – och hyllar sitt nya team
Nästa artikelCelik besegrade den japanska ikonen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här