Färdigspelat i Hobart för Johanna Larsson

0
Johanna Larsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Johanna Larsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Efter fem matcher på lika många dagar är det nu färdigspelat i Hobart för Johanna Larsson. Hon föll i natt svensk tid mot 43-rankade Kurumi Nara med 6-7, 4-6.

– En bra match, hennes bästa på resan så här långt. Tyvärr hade hon behövt spela lite bättre vid ett par tillfällen för att få med sig matchen, säger hennes tränare Mattias Arvidsson.

Johanna Larsson har som mål att nå topp 50 och visar i match efter match att det är inte mycket som skiljer. Matchen mot den 43-rankade japanskan var jämn och Larsson hade sina chanser. Hon hade 5-4 och 40-40 i egen serve i första set och även andra set var jämnt tills hon tappade sin serve vid ställningen 4-4.

– Det var perfekt att få fem matcher här och det är lite findetaljer vi ska fixa till, säger Arvidsson om genrepet inför Australian Open som startar nästa vecka.

Larsson och Arvidsson stannar kvar i Hobart för Larsson är kvar i dubbelturneringen ihop med Kiki Bertens och de spelar kvartsfinal på torsdag.

– Nu varvar vi finslipning med dubbelspel här. Det är en lugn och skön miljö där vi kan vara ensamma på banorna istället för att trängas i Melbourne, avslutar Mattias Arvidsson.

 

 

Föregående artikelEfter regnet – Christian Lindell segrare: ”Jäkligt fokuserad”
Nästa artikelElias Ymer fick Benoit Paire i AO-kvalet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här