Före detta världsåttan väntar för Ymer

1
Elias Ymer (Foto: Jacob Johannesson/Swetennis)
Elias Ymer (Foto: Jacob Johannesson/Swetennis)

Elias Ymer fortsätter att spela challengers i nordamerika, men denna vecka i Vancover, Kanada, där en veteran väntar. Christian Lindell spelar i Brasilien och därmed tillbaka på touren efter Båstad.

Elias Ymer ställs mot den före detta världsåttan Jurgen Melzer, nu rankad 126. En spelare som svensken besegrade under Davis Cup i Örebro i våras.

Christian Lindell är tillbaka på touren efter Swedish Open. Svensken spelar futureturneringen ($15000) i Balem, Brasilien. Lindell ställs mot wildcardet Cunha Silva, rankad 2129.

Föregående artikelJSM avgjort i Växjö och Skummeslöv
Nästa artikelSvenskar strider för sina första ATP-poäng i Finland

1 KOMMENTAR

  1. Hoppas på bättre inställning från Elias. I matchen mot Fratangelo var det mycket frustration han slår bort sig mycket. Yttrar med två Game kvar att underlaget spelar som en grusbana, börjar hålla i bollen men då är det för sent.

    Vet inte hur mycket man kan kräva av Eli i det här läget? Björn Hellberg skrev i en artikel att, det som kommer avgöra om han tar det stora klivet, är hur han spelar under 2016. Eli har ju en spelstil som kräver mycket jobb. Slutprodukten bör landa vid en Ferrer typ. Dit är det mycket arbete. Vet inte om man ska se Eli som lite av en tonåring i huvudet där tid för mental utveckling finns? Att det stora klivet ska ske 2016 är lite mycket begärt. 2017-18 verkar mer rimligt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här