Första träningspasset i Bratislava för Fed Cup-laget

0
Arenan i Bratislava (Foto: Susanne Celik)
Arenan i Bratislava (Foto: Susanne Celik)

Flaggorna är på plats och likaså gruset som utgör underlaget i Fed Cup-matchen mellan Slovakien och Sverige. Idag gjorde det svenska teamet sitt första träningspass i arenan.

– Det känns bra och kul att köra på grus igen, säger Susanne Celik.

En bortamatch mot Slovakien hade med Johanna Larsson i laget varit en mycket svår uppgift. Utan Johanna Larsson en omöjlig uppgift, tycks många tro. Men den unga, nya generationen ser det inte så. Ingenting är omöjligt, istället en spännande utmaning.

– Tankarna är som innan, att vi är här för att förbereda oss på bästa möjliga sätt med massor av positiv energi. De har pressen på sig och vi ska göra allt för att ta fram vårt bästa spel till helgen. Självklart är det tråkigt utan Johanna och ”Soffan” på plats, men vi är här för att vinna och vi ska in och göra allt för att leverera, säger Susanne Celik.

Rybarikova på läkarundersökning

Idag fick också den slovakiska kaptenen Matej Liptak något att fundera på. Magdalena Rybarikova är fotskadad och har åkt till Tyskland för läkarundersökning, rapporterar sport.cas.sk. Därför har Liptak kallat in lillasyster Schmiedlova, Kristina, om Rybarikovas skada är allvarlig.

Jana Cepelova, som varit sjuk i perioder en längre tid, rapporteras återigen känna sig hängig efter spel i USA.

Föregående artikelElias Ymer får wild card till Barcelona
Nästa artikelEriksson och Lindell vidare – förlust för Johansson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här