Kvalet lottat – här är Ymers och Lindells motståndare

0
Copyright: olga_besnard / 123RF Stock Photo
Foto: olga_besnard / 123RF Stock Photo

Ikväll genomfördes lottningen till kvalet i Franska Öppna där vi har två svenska spelare med i år, Elias Ymer och Christian Lindell. 

Tre matcher behöver vinnas för att gå in i huvudturneringen och så här ser det ut i första omgången:

Elias Ymer-Roberto Marcora
Christian Lindell-Aslan Karatsev

Elias Ymer får möta den 25-åriga italienaren Marcora, rankad 186. Här har vi en spelare som i år nått sin högsta ranking och det är en spelare som Ymer ska kunna slå. Marcora var uppe i sin första Challengerfinal i Guangzhou i mars, annars har det mest handlat om Futuren för honom fram tills ifjol. Marcora har aldrig slagit en topp 100-spelare exempelvis.

Om Elias tar sig vidare väntar i andra omgången vinnaren mellan fjärdeseedade Blaz Rola och Ruben Ramirez Hidalgo. I en eventuell kvalfinal finns följande alternativ: Peter Gojowczyk-Roberto Carballes Baena och/eller Andreas Beck-Thiemo de Bakker.

Christian Lindell fick Aslan Karatsev, en 21-årig ryss rankad 167 och han har också haft sin hittills bästa säsong i år. Karatsev har uteslutande spelat Challengers i år, en nivå han är etablerad på.

Vinnaren här stöter i andra omgången på vinnaren mellan åttondeseedade James Ward och James McGee.

Chase Buchanan-Jan Hernych och Christian Garin [28] Daniel Muñoz-De La Nava är de spelare som står till buds för en eventuell kvalfinal.

Hela lottningen här…

 

Föregående artikelRebecca Peterson föll mot Kerber
Nästa artikelNy partner för Brunström i Franska Öppna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här