Lugi TF och Upsala TK nya elitserielag

0
Alma Thell Lenntorp (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Alma Thell Lenntorp (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Sista omgångarna i division 1-serierna spelas under söndagen, men det är redan klart vem som vinner serierna och tar steget upp i elitserien.

Södergruppen blev en märklig historia med bara sex lag då Malmö Bellevue och Åkarp-Burlöv drog sig ur. Nu vann Lugi TF serien i stor stil ändå, fem av fem vunna, med bland andra tvillingarna Alma och Klara Thell-Lenntorp i laget.

I divsion 1 norra blev det klart i den näst sista omgången att Upsala tar steget upp. Det lyckades man med trots att lagets etta Fanny Östlund inte varit med i de senaste matcherna.

Fördel ATL Lund och Trollbäcken

I herrarnas division 1-serier är det två omgångar kvar och de avgörs nästa helg.

I norrgruppen har både Trollbäcken och Näsbypark maximala 10 poäng och lagen möts i den sista omgången. Trollbäcken har ett mycket namnstarkt lag med Jacob Adaktusson, Tobias Blomgren och Patrik Brydolf och de har varit med i samtliga sammandrag hittills.

Näsbypark, där Christoffer Solberg brukar spela förstasingeln, är med i matchen.

I södra serien är Allmänna TK Lund fullpoängare, tio poäng, men både Växjö och Ullevi har chansen på åtta poäng. Ullevi och ATL möts i sista omgången och även här hålls sista sammandraget nästa helg.

Föregående artikelSALK till final mot Fair Play – Helsingborg åkte ur
Nästa artikelNytt SM-guld för Fair Play

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här