Svensksuccé i Kroatien ”Grym inställning”

0
Christian Samuelsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Christian Samuelsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Elva svenskar stod på startlinjen i futureturneringen i Bol, Kroatien. Åtta av dem är vidare till den andra omgången. Det är något förbundskaptenen glädjs vid. 

Dagens svenskmöte mellan Fred Simosson och Daniel Appelgren slutade med vinst för den förstnämnde efter siffrorna 6-4, 6-1. I nästa omgång har Simonsson chans på revansch då han ställs mot Linzer som han föll mot i Båstad för ett antal veckor sedan.

Christian Samuelsson tog under dagen sitt andra ATP-poäng för året då han besegrade tysken Walterschied-Tukic i raka set. I nästa omgång väntar Patrik Rosenholm för Samuelsson. Ännu ett svenskmöte väntar i den andra omgången i form av Christoffer Solberg och Markus Eriksson.

Collegespelarna Stefan Lindmark och Gustav Hansson fortsätter att imponera då bägge tog sig fram till den andra omgången.

Dessvärre blev det förluster för Daniel Windahl och Jonathan Mridha.

– Det är en grym inställning här nere. Alla jobbar hårt. Tyckte väl vi kunde tagit titeln förra veckan, men vi får försöka den vecka i stället. Än så länge är det ingen som har överraskat utan där är nog enligt plan. Kul med collegekillarna, säger förbundskaptenen Fredrik ”Fidde” Rosengren.

Förlust blev det även för Lucas Renard i den första omången som spelar i Lodi, Karlifornien.

Föregående artikelUträknad Lindell vände mot Kamke
Nästa artikelYmer enkelt vidare till kvartsfinal

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här