Tre nya i Team Catellas satsning

Team Catella (Creative Commons)
Team Catella (Creative Commons)

Catella blir huvudsponsor till Good to Great Tennis Academy. Ett treårsavtal offentliggjordes idag.

Catella blir huvudsponsor till Good to Great och skapar därmed möjligheter för en teamsatsning där unga tennistalanger får chansen att nå sin fulla potential genom att träna på Good to Great Tennis Academy och resa med coach på internationella tävlingar. Dessutom kommer ett Catella-stipendium att instiftas som ger tennistalanger från hela Sverige möjligheten att utvecklas genom att träna på Good to Great Tennis Academy.

Team Catella, som tidigare bestod av Rebecca Peterson och Jacqueline Cabaj Awad utökas dessutom med tre spelare. Filip Malbasic (född 1998) och 99:orna Karl Friberg och Jonas Eriksson Ziverts finns med i teamet framöver.

– Samarbetet med Catella gör att vi kan ge unga lovande talanger möjligheten att utvecklas till världsstjärnor. Vårt mål är att återta positionen som en av de ledande tennisnationerna i världen. För oss är Catella en ideal partner som till fullo tar till vara på de möjligheter som ett sponsorskap ger genom Catellas tennishistorik och genuina engagemang”, säger Nicklas Kulti, partner på Good to Great.

Senaste

ChatGPT

Leo Borg klättrar rejält på juniorrankingen

Måns Dahlberg, Leo Borg och Klara Milicevic är rankade på topp 100.

Peterson och Hennemann missar Fed Cup

Östlund och Lövqvist ersätter.

Vecka 5 | Här är de svenska inslagen i ITF-tävlingarna

Markus Eriksson föll i första omgången i challengern i Quimper

Krönika: Mikael Ymer är en vinnare och förebild

Ante Filip Tepic, tränare och skribent, om Ymers vecka i Melbourne.