Lindells forcering räckte inte

0
Christian Lindell (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)
Christian Lindell (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)

Christian Lindell pressade fjärdeseedade Facundo Bagnis. Men svensken föll i tre set i den andra omgången i challengerturneringen i Rio de Janeiro. 

Efter gårdagens klara seger stötte Christian Lindell på betydligt tuffare motstånd under den andra omgången i Rio de Janeiro. 130-rankade Facundo Bagnis, som vann challengerturneringen i Buenos Aires förra vecka, stod på den andra sidan nätet.

Bagnis fick den bästa starten och och kunde med ett servegenombrott vinna det första setet med 6-3. Men i det andra setet tog Lindell kommandot och bröt fram till 3-1, och kunde därefter vinna det andra setet med 6-3.

Dock fick Lindell en mardrömsstart och kom i underläge med 0-2 i tredje. Men svensken vek inte ner och bröt tillbaka omgående. Dock skulle inte ta servegenombrottet göra någon skillnad. Bagnis bröt igen och var därefter den bättre spelaren och kunde vinna det avgörande setet med 6-1.

***

Förlust blev det även för Markus Eriksson i den andra omgången i futureturneringen i Tunisien. Kvalspelaren Walter Trusendi vann med 6-4, 6-4.

Daniel Windahl skulle spela i dag i Turkiet. Men matchen blev uppskjuten till i morgon på grund av regn.

Föregående artikelTack och adjö för Lleyton Hewitt
Nästa artikelSkada stoppade Windahl i Antalya

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här