Eriksson utslagen – Arvidsson har chansen kvar

0
Markus Eriksson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Markus Eriksson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Markus Eriksson blev utslagen i den andra omgången i futuretävlingen i Tunisien, men i Florida finns chansen kvar till avancemang för Isak Arvidsson.

Den sjätteseedade Kirill Dmitrev besegrade den här gången Eriksson enkelt. Det blev 6-2, 6-1 för ryssen som uppger att han tränas av den förre topp 50-spelaren Evgeny Korolev. Det lite märkliga är att Eriksson förra veckan besegrade samme Dmitrev i raka set med 6-2, 6-4.

Tidigt på säsongen verkar det som att alla slår alla. Förra veckan fick Eriksson stryk av Walter Trusendi i raka set, en spelare han första veckan besegrade efter 6-0 i skiljeset.

Isak Arvidsson får ett hektiskt schema i Florida, där massor av matcher har regnat bort. Faktum är att inte ens andra omgången kunnat spelats färdigt, så vem lucky losern Isak möter där är inte klart. Det blir antingen sjätteseedade Velotti eller 887-rankade amerikanen Justin S Shane. Sen är det tänkt att det ska spelas dubbel också där Isak och japanen Uchida är i kvartsfinal efter sin femte raka seger tillsammans.

Föregående artikelDjokovic till final – nära total överkörning av Federer
Nästa artikelMurray vände – Raonic besegrad efter fem set

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här