Larsson möter Lisicki i Tokyo – Peterson kan kvala in

0

Johanna Larsson är fjärdeseedad i WTA-turneringen i Tokyo och möter Sabine Lisicki i den första omgången. Rebecca Peterson är med i kvalet.

Misaki Doi och Yanina Wickmayer är finalseedade i Tokyo, som inte har någon spelare på topp 30 i startfältet. Det är många som säkerligen känner att de kan vinna den här turneringen. Frågan är om Larsson kunnat konservera formen och ta den med sig på Asienturnén också?

Larssons väg till kvartsfinal
Larssons väg till kvartsfinal

Lisicki, en gång tolva i världen, har tappat rejält i år och är nu rankad 84. Hon har som bäst nått kvartsfinalen i Kuala Lumpur i år. Den turneringen, plus Wimbledon, är de enda hon tagit sig förbi andra omgången. Larsson slog ju Lisicki tidigare i år i Indian Wells.

Bra chans för Rebecca Peterson

Rebecca Peterson är med i kvalet och det krävs tre vinster för att ta sig in i huvudturneringen. Tredjeseedade Peterson möter bara sämre rankade spelare i kvalet och vann sin första match mot Sawaynagi efter  7-6, 6-1. I natt möter Petersson 194-rankade Na-Lae Han. I en eventuell kvalfinal handlar det om antingen Okuno eller Wongteanchai, två spelare som är utanför topp 300.

Föregående artikelFanny Östlund går för första ITF-titeln
Nästa artikelFanny Östlund tog första ITF-titeln: ”Känslan är underbar”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här