Larsson vidare i Indian Wells – ställs nu mot Lisicki

3
Johanna Larsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Johanna Larsson (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Det satt ganska hårt inne, men Johanna Larsson besegrade tyskan Tatjana Maria med 6-4, 7-6 och därmed är Larsson vidare till andra omgången i Indian Wells.

Där väntar ännu en tyska. 31-rankade Sabine Lisicki är seedad och stod över första omgången. Det kan nog vara en fördel för Larsson. Lisicki har många poäng att försvara efter semifinalen förra året i Indian Wells.

 

Föregående artikelArvidssons dunderskräll: Besegrade Brown
Nästa artikelNu börjar det på allvar: Indian Wells!

3 KOMMENTARER

  1. Kul svenskvecka, framgång både på dam- och herrsidan. Herrarna har väl knappast spelat så bra förut? Visar bara på betydelsen av lite större turneringar på hemmaplan när man har hemmastöd.

    Kommer det en artikel om Ida Jarlskogs imponerande seger mot Kilnarova i Kroatien? 19-2 i matcher i år, hon skojade inte om att hon kände sig bättre efter skadan.

  2. Bra av Ida och bra också av Mirjam Björklund i Brasilien!

    Apropå uppdatering. Sedan en tid är vi överhopade med jobb och annat och måste fokusera, och måste tyvärr välja bort saker.

  3. När hade vi senast tre juniorer i topp 100? För så lär det väl bli nu på nästa rankning efter Björklunds och Idas turneringar. Alla tre borde kunna spela GS?

    Hoppas Petrovic kan göra hyfsat bra ifrån sig i G4:an i Sverige också, svårt att veta var hon ligger men hon är vår bästa 14-åring.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här