Ryske DC-spelaren: ”Lindstedt betedde sig som ett barn”

1
Konstantin Kravchuk (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Konstantin Kravchuk (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

I helgen besegrade Ryssland Sverige med 5-0 i Davis Cup. Men den ryske spelaren Konstantin Kravchuk hade förväntat sig mer av det svenska laget. 

– Lindstedt betedde sig som ett barn, säger ryssen till SweTennis. 

LÄS MER: Kravchuk irriterad över spelschemat

Under gårdagen vann Kristian Kravchuk den första omgången i challengerturneringen i Jönköping. Ryssen kom direkt till Jönköping från DC-mötet med Sverige och säger att han hade förväntat sig mer av det svenska laget.

– Vi hade trott att Ymer-bröderna skulle vara på plats för att spela singlarna. Men jag hörde att lillebror var skadad samtidigt som Elias hade feber eller något liknande.

I singlarna var Ryssland klara favoriter, men inte dubblarna. Trots det besegrade Evgeny Donskoy och Kristian Kravchuk det svenska paret i tre set.

– Jag trodde att dubbeln skulle bli tuffare. Men vi vann ganska enkelt.

Hur tycker du att de svenska spelarna betedde sig?

– Johan Brunström var peppad under hela matchen. Men Lindstedt betedde sig inte lika bra. När vi bröt dem i det andra setet tappade han det och satt med en handduk över huvudet i sidbytet. Han betedde sig som ett barn.

Föregående artikelBildspel: första omgången i Challengern i Jönköping
Nästa artikelRosenholm skrällde sig vidare: ”Jag körde bara på”

1 KOMMENTAR

  1. Varför får tönten Robert Lindstedt spela en sån här match i DC? Vad tillför han? Matchen var till 99,99% säkerhet förlorad redan på förhand, så varför ställa upp med en snart 39årig dubbelspelare som dessutom inte ens kan bidra med att vara någon slags fin förebild för dom mer oerfarna spelarna? Pinsamt! Det finns flera unga svenska spelare som hade fått ut massor av att få spela den här matchen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här