Så nära var Lister största dubbeltiteln i karriären

0
Cornelia Lister (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Cornelia Lister (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

De vann Ystads 25 000-dollars och idag var Cornelia Lister och serbiskan Nina Stojanovic i ny final i 100 000-dollarsturneringen i Biarritz. Där blev det förlust med minsta möjliga marginal mot Khromacheva/Zanevska.

– Det var väldigt tråkigt att förlora idag med två bollars skillnad. Speciellt när vi kände att vi var så mycket bättre än dom. Men det blev lite missförstånd oss emellan i slutet av andra set och tyvärr förlust, säger Cornelia Lister.

Det blev 6-4, 5-7, 8-10 mot det rysk/ukrainska paret där båda motståndarna ligger på gränsen till kontinuerligt WTA-spel. Matchtiebreaket kunde gått åt vilket håll som helst, men Lister och Stojanovic avslutade med att förlora tre poäng i rad.

Finalen spelades samtidigt som kvalet till nästa inplanerade turnering drog igång där Lister hade en plats i singelkvalet.

– Jag är nu på väg till Saint Malo $50 000+H för endast dubbel med Nina igen. Vi spelar bra tillsammans och det här var vår andra tävling ihop. Vi kommer spela fler tävlingar med varandra och förhoppningsvis kunna göra fler bra resultat.

Föregående artikelLag-EM: Ryssland blev för svårt för Sverige
Nästa artikelBrunström och Siljeström förlorade finalen i Szczecin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här