Sportchefen lämnar sin post

2
Robert Lindstedt, Johan Brunström och "Fidde" Rosengren" (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)
Robert Lindstedt, Johan Sjögren, ”Fidde” Rosengren” och Johan Brunström (Foto: Henrik Gustavsson/SweTennis)

Sportchefen på tennisförbundet, Johan Sjögren, slutar efter sju år på posten. Det meddelades på förbundets hemsida idag.

– Beslutet har vuxit fram under hösten, säger Johan Sjögren på tennis.se som också berättar att sista arbetsdagen för honom på förbundet blir den 30 november.

Sjögren uttalades sig nyligen i DN, en artikel som blev omdebatterad och som bland annat kommenterades här på SweTennis av tränaren Magnus Ennerberg.

Ytterligare en nyhet är att det blir en challenger i Båstad även 2017.

Föregående artikelStockholm Ladies: 15 svenskor med i Näsbypark
Nästa artikelWulcan gick till kvartsfinal i Näsbypark

2 KOMMENTARER

  1. Fanns ju inget annat val för Johan efter utspelet i DN. Bra att det gick så snabbt.
    Kanske inte behövs någon ersättare direkt då, Christer Sjöö även skulle passa som handsken som sportchef också.
    Viktigaste är nu att våga göra rätt saker redan i tidig ålder, och se till så att så många klubbar som möjligt kan leverera detta i sin utbildning. Det skall inte vara ”fult” att tävla i tidig ålder, men givetvis valfritt beroende individens kärlek till sporten. Det skall finnas plats för alla i hallarna oavsett nivån på utmaningen, kön, ålder eller etnisk ursprung. Däremot måste vi nog hjälpa de som brinner extra för sporten och vill bli så bra som möjligt. Detta gäller från klubbnivå upp till förbundsnivå. Vi kanske inte skall ge utländska spelare WC till våra egna internationella turneringar bara för att de ex. har Nina W som agent. Dessa spelare har med all säkerhet redan tillräckligt med hjälp för att bli ganska bra ändå. Försök få med Edberg & Co på tåget nu när rälsen delvis blivit utbytt. Jag är säker på att det finns oerhört mycket kunskap hos Ready Play Tennis som vi ännu inte utnyttjat av någon underlig anledning.

  2. Håller med om de utländska wc:na! Pinsamt är lätt att skrika men en förklaring o motivering skulle va intressant att höra…

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här