Berdych letar vidare – vill ha in ett erfaret namn till sitt team

0

Ivan Lendl hade inte tid för Tomas Berdych just nu. Men Berdych vill ha in ett erfaret namn till sitt team.

 – En med erfarenhet av att spela de stora matcherna eller att förbereda spelare för att spela de stora matcherna, säger Berdych.

 

Det blev nej från Ivan Lendl men Tomas Berdych har inte gett upp sin förhoppning att få in ett tungt namn till sitt team nästa år.

– Jag försöker hitta en kille med andra erfarenheter. All erfarenhet han kan ha av att spela de här stora matcherna eller att förbereda en spelare för att spela de här stora matcherna, säger Berdych enligt Reuters och fortsätter:

– Jag pratar om en person som jag kan konsultera med eller en som har en övergripande för mitt team som gör ett bra jobb.

Han vill dock inte nämna några specifika namn för de potentiella namn han laborerar med i sitt huvud.

– Jag säger ingenting för det är inte så jag vill att dessa människor ska få reda på det. Att han ska läsa det i en tidning, det är ingen prober väg att göra det.

Tjecken är lite trött på att alltid vara med långt i turneringarna men aldrig vinna de stora titlarna och börjar faktiskt komma till åren då han fyller 30 nästa år.

– Jag försöker förbättra mig själv. En dag kommer jag att sluta och jag vill kunna säga: Det var en ganska framgångsrik karriär och jag försökte med allt jag kunde.

– Om du sätter samman tio tränare så kommer alla av dem att se olika saker som de kan ändra och göra bättre.”

 

 

 

Föregående artikelMarkus Eriksson föll mot 17-årig norrman
Nästa artikelRebecca Peterson starkast i svenskmötet igen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här