Carlos Moya ska få ordning på Milos Raonics verktygslåda

0

Milos Raonic är framme i kvartsfinal i Brisbane efter vissa besvär mot Ivan Dodig. 6-7, 6-1, 6-4 blev det för kanadensaren som nu möter  Lucas Pouille i kvarten.

Med Carlos Moya som ny coach siktar Raonic att ta nästa steg i utvecklingen.  Det handlar om att nå längre i de stora turneringar. Ifjol var han i kvartsfinal i Australian Open. 2014 var han semifinalist i Wimbledon och i kvartsfinal i Franska Öppna.

– Jag känner att jag definitivt har det inom mig. Det handlar bara om att använda verktygen rätt och hitta vägar att använda dem på rätt sätt. Det är där Carlos kommer att kunna hjälpa mig, sade Milos Ranoic på presskonferensen efteråt.

Det är ingen nyhet att 25-årigen är pålitlig mot jämbördigt eller lättare motstånd, men att han har ett svag facit mot världstoppen.

Han har 0-5 mot Djokovic, 3-3 mot Murray, 1-9 mot Federer,  1-4 mot Wawrinka och 1-7 mot Nadal. Ferrer, 0-4, är ett annat spöke.

– Den jag behöver hitta lösningen på är Novak. Men de andra känner jag är inom räckhåll, sade Raonic till The Courier-Mail tidigare i veckan.

Föregående artikelVintertouren: Madaras och Munozova vann i Lund
Nästa artikelBrunström/Siljeström till final i challengern i Bangkok

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här