Djokovic: Några i publiken gick över gränsen men det var mitt fel

I semifinalen blev Novak Djokovic hånad av några personer i publiken. Han tände till men efter matchen var han ångerfull.

 – Det var några individer som gick över gränsen, det var provokationer under hela matchen. Normalt reagerar jag inte, men nu gjorde jag. Det var mitt fel, säger Novak Djokovic.

 

MItt under det andra setet i gårdagens match mot Kei Nishikori syntes det att Novak Djokovic blev irriterad på några i publiken.

– Jag förlorade koncentrationen. Jag blev breakad i andra set på grund av det. Jag försatte mig i en situation där jag förlorade setet och kanske kunde jag även förlorat matchen.

Novak Djokovic vrepade mot och vann matchen men han var ändå irriterad strax efter matchen.

– Jag borde ha låtit det vara.  Men du vet, när du tolererar det en, två, tre eller fyra gånger. Vi är alla människor och du reagerar.

– Som jag sa. Alla är olika. Alla har ett val vad de gör. Jag var inte glad över hur det influerade mitt spel och game efter det. Men det är så det är. Jag är glad att jag la det bakom mig. Hoppas inte det händer nästa gång.

Trots hånen tar serben på sig skulden.

– Generellt var det mitt fel och jag ska veta bättre. I slutet av dagen kan jag inte ge skulden på några i publiken. De har rätt att göra vad de vill och heja på vem de vill.

Källa: The Times of India

 

Senaste

ChatGPT

Leo Borg klättrar rejält på juniorrankingen

Måns Dahlberg, Leo Borg och Klara Milicevic är rankade på topp 100.

Peterson och Hennemann missar Fed Cup

Östlund och Lövqvist ersätter.

Vecka 5 | Här är de svenska inslagen i ITF-tävlingarna

Markus Eriksson föll i första omgången i challengern i Quimper

Krönika: Mikael Ymer är en vinnare och förebild

Ante Filip Tepic, tränare och skribent, om Ymers vecka i Melbourne.