Lorenzis säkerhet knäckte Elias Ymer

Elias Ymer (Jacob Johannesson/SweTennis)
Elias Ymer (Jacob Johannesson/SweTennis)

Det blev respass direkt för Elias Ymer i Estoril. Slitvargen Paulo Lorenzi var för svår för svensken. Siffrorna skrevs till 7-6, 6-3. 

Efter två kvalvinster var det dags för Elias Ymer att spela huvudturneringen i ATP-turneringen i Estoril, Portugal. Italienaren Lorenzi, som stod på den andra sidan, skulle få en perfekt start på matchen då han vann nio raka bollar vilket betydde 2-0 i gem direkt.

Svensken kämpade sig in i matchen och fick till ett tiebreak där han tog kommandot med en 2-0-ledning. Men därefter skulle Lorenzis rutin visa sig bli avgörande då han vann tiebreaket ganska komfortabelt.

Den nyblivne 20-åringen skulle få en dålig start i det andra setet också men här kunde Ymer inte komma tillbaka. Lorenzis säkerhet knäckte svensken som fortfarande väntar på sin första ATP-seger den här säsongen.

- Annons -

2 KOMMENTARER

  1. Känns som Elias ska fokusera på chellenger nu ett tag. Saknas fortfarande lite för ATP! Även om det var kul att han kvala.

  2. Nio raka förluster på ATP- och GS-nivå (main draw) nu. Han har en bra bit kvar till den här nivån. Lorenzi fick behandling vid 5-4 och fick hela knät tejpat och verkade inte vara helt hundra okej.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nytt