Näste man att sluta: Llodra

By robbiesaurus from Smithtown, NY, USA (Michael Llodra (FRA)) [CC-BY-SA-2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons
By robbiesaurus from Smithtown, NY, USA (Michael Llodra (FRA)) [CC-BY-SA-2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons
De faller av en efter en. Den senaste att ta farväl till tennistouren är nu Michael Llodra. Fransmannen kommer dock spela dubbel några månader ytterligare men gällande singelspelet är det slut. 

 

Att Michael Llodra inte är vad han har varit har blivit mer och mer tydligt under året. I veckan förlorade Llodra som alltid trivts inomhus med 2-6 2-6 mot Tobias Kamke i en fransk challenger just inomhus. Nu aviserar fransmannen att det är slut. Därmed tappar tennisen ännu en spelare från det gamla gardet med en nuförtiden sällsynt spelstil.

Michael Llodra trivdes alltid på snabba underlag och var en skicklig dubbelspelare. Vid sidan av banan upplevdes han ofta som speciell och vi kommer ihåg honom från en turnering för länge sedan då han låste in sig i Ivan Ljubicic omklädningsrumsskåp för att citat: ”Få positiv energi”.

Senaste

Leo Borg klättrar rejält på juniorrankingen

Måns Dahlberg, Leo Borg och Klara Milicevic är rankade på topp 100.

Peterson och Hennemann missar Fed Cup

Östlund och Lövqvist ersätter.

Vecka 5 | Här är de svenska inslagen i ITF-tävlingarna

Markus Eriksson föll i första omgången i challengern i Quimper

Krönika: Mikael Ymer är en vinnare och förebild

Ante Filip Tepic, tränare och skribent, om Ymers vecka i Melbourne.

Linus Carlsson Halldin och Olivia Malm vinnare i JSM

Tvillingarna Wallin vann U21-SM.