Fognini ”Att jag bad dig dra åt helvete går på ett ut med att du gjorde ett misstag vid 7-7”

0

Fabio Fognini avslutade säsongen med förlust mot Lucas Pouille med 6-7, 6-7 och lämnade banan på ett icke värdigt sätt. Fognini betedde sig så illa att domaren Carlos Bernardes vägrade tacka italienaren efter matchen.

Fognini avslutade säsongen med den äran. Han fick den franska publiken mot sig, slog racketen i banan när Pouille fick sin matchboll och avslutade med ett dubbelfel. För att sedan skälla ut domaren Bernardes. Efter matchen sträcker Fabio fram näven, men Bernardes vägra att tacka för matchen.

Förklaringen till det var att Fognini bad domaren dra åt helvete på italienska och samtidigt gjorde en gest om att domaren skulle göra detsamma. Fognini bad snabbt om ursäkt men fortsatte att älta att hans misstag att be domaren dra åt helvete gick på ett ut med misstaget som domaren gjorde vid 7-7. ”Jag gjorde ett misstag som bad dig dra åt helvete, men du gjorde ett misstag vid 7-7. Det är precis samma sak”, hävdade Fognini om och om igen. Domare Bernandes försökte i sin tur förgäves att påtala att det inte är samma sak eftersom Fognini förlompade honom.

Detta blev Fogninis slutscen på ATP-touren 2014. Nu åker han på semester till Maldiverna med kärleken Flavia Pennetta.

https://www.youtube.com/watch?v=7niQInAzigs

Föregående artikelLindstedt/Kubot klara för ATP-slutspelet
Nästa artikelRebecca Peterson vann jämnt kompismöte med Susanne Celik

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här