Silly Season på dubbeltouren – Vilka spelar ihop nästa säsong?

Mastersslutspelet är igång för fullt men vad händer nästa år? Sedan tidigare är det klart att Robert Lindstedt ska bli bilda par med Marcin Matkowski och Johan Brunström kör på med Nicholas Monroe. I övrigt då? 

 

Dominic Inglot har brutit samarbetet med Treat Huey och har spelat med Florin Mergea på senare tid. För några veckor sedan twittrade han ut vad som händer i dubbelvärlden till nästa år. Uppgifterna är inte bekräftade men här är i alla fall Inglots tweet.

I övrigt uppges Eric Buturac som haft ett fint år med Klaasen nu spela med Sam Groth då Klaasen, enligt Inglot, ska bilda par med Leander Paes. Fernando Verdasco ska inte spela någon dubbel och därmed lämnas David Marrero ensam. Han ska dock enligt uppgift spela med Pablo Cuevas under 2015. Vidare ska enligt fransk press Nicholas Mahut och Pierre-Hugues Herbert, som vann en Challenger nyligen, fortsätta samarbetet och det känns som ett par som kan skörda framgångar. Draganja och Kontinen kan också vara ett nytt intressant och hungrigt par.

Senaste

ChatGPT

Leo Borg klättrar rejält på juniorrankingen

Måns Dahlberg, Leo Borg och Klara Milicevic är rankade på topp 100.

Peterson och Hennemann missar Fed Cup

Östlund och Lövqvist ersätter.

Vecka 5 | Här är de svenska inslagen i ITF-tävlingarna

Markus Eriksson föll i första omgången i challengern i Quimper

Krönika: Mikael Ymer är en vinnare och förebild

Ante Filip Tepic, tränare och skribent, om Ymers vecka i Melbourne.