Nytt: svenskt namn figurerar i italienska spelskandalen

0

Den italienska spelskandalen som i initialskedet mest handlade om fotboll har alltmer börjat cirkulera kring tennis. Fler och fler namn dras in och det senaste är ett svenskt namn som nu figurerar i italiensk media.

 

När väl en detalj kommer fram i media gällande i en utredning brukar det eskalera i mer och mer. Så är också fallet kring den italienska spelskandalen som just nu utreds för fullt. Det börjar komma mer och mer information kring de utländska namnen i spelskandalen. Utöver Nikolai Davydenko och Martin Vassallo-Arguello så nämns nu också Phillip Kohlschreiber vars tilltänkta läggmatch tycks gått åt skogen med tanke på Manlio Brunis ord: Fan, Kohlschreiber tycks ha glömt telefonen. Nydalone har försökt att ringa mig.

Enligt ilfattoquotidiano.it har Bruni, som har skött kontakten angående läggmatcherna, haft informationsutbyte med denne Nydalone gällande de utländska spelarna. Om Nydalone är misstänkt för något framgår ännu inte, men han lär bli förhörd i vilket fall. Nydalone är enligt samma tidning en svensk förre detta spelare. Nydalone kallas även Maestro av Manlio Bruni. Dessa tycks haft en del kontakt.

 

 

 

 

 

Föregående artikelSiljeström till semifinal: ”Otroligt skönt”
Nästa artikelEllen Allgurin vann finalen Toowoomba

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här