”Jag är DC-kapten, annars hade jag inte varit här” – Gala Leon efter mötet med åtta spelare

0

I spansk media ryktades det om att spelarna skulle avsätta henne. Efter mötet ville ingen spelare prata med pressen. Gala Leon talade dock obehindrat.

 – Jag är DC-kapten, annars hade jag inte varit här, sa Gala Leon till Marca efter mötet.

Ja, hon har det inte lätt Gala Leon. Under tisdagskvällen florerade rykten om att spelarna skulle avsätta henne vid ett möte i Valencia. Detta i samband med ATP-turneringen där. Ett möte blev det och spelare efter spelare fanns med. Tommy Robredo, Feliciano Lopez, Marcel Granollers, Fernando Verdasco, David Marrero, Pablo Carreno-Busta, Marc Lopez och Roberto Bautista-Agut fanns där. Mötet varade i 50 minuter och efter detta ville ingen av spelarna prata med pressen. Det gjorde dock som vanligt en sansad Gala Leon.

– Vi har suttit ner och pratat och närmat oss varandra lite. Liksom alla möten var det ett konstruktivt möte. Jag kommer inte be om ursäkt för jag är kvinna. Vi hade en första kontakt och det var bra, sa hon och fortsatte:

– Jag är kapten och för tillfället finns det inga problem. Jag tror på vad jag ska göra med det här laget annars skulle jag inte vara här. Vi har alla samma mål och det är att vi ska gå upp från den division vi åkt ner till och det är med den avsikten jag är här idag.

Tommy Robredo har under morgonen uttalat sig:

– Det är inget personligt men vi vill ha Juan Carlos Ferrero. Vi vill inte bråka utan försöka hitta bästa möjliga lösning för vår tennis.

 

Föregående artikelLindstedt-förlust gör att han kan spela Davis Cup
Nästa artikelEn mini-Edberg till Novak och Jelena

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här