”Jag kan inte göra mer än att vänta”

0

Mycket fokus har riktats på vad som hände mellan Stan Wawrinka och Mirka Federer i ATP-slutspelet. Nu är det utrett och fokus ligger istället på om Roger Federer ska komma till spel i Davis Cup-finalen eller ej.

 – Mina dagar består av att vänta på att smärtan går bort. Jag kan inte göra så mycket, sa Federer om sin ryggskada på presskonferensen.

Ja, om Schweiz ska ha någon chans mot Frankrike så vill det nog till att herrar Wawrinka och Federer är friska. Frågan är fortfarande om Federer kommer till spel eller ej. Under den tidiga morgonen kommer Dr Hateng med en uppdatering av läget:

– Roger har sovit bra och om ryggsmärtorna släpper kommer han vara redo att spela på fredag, säger Hateng till tidningen Le Matin.

Roger Federer pratade under gårdagen om sin skada och den ende som vet hur illa det är ställt är schweizaren själv.

– Jag hade problem även ifjol men den här gången gör det mer ont. Mina dagar består av att vänta på att smärtan går bort. Jag kan inte göra så mycket, säger han och fortsätter:

– Jag tänker inte gå in på detaljer om skadan, men det är inte så bra.

Då underlaget är grus så är det förstås av vikt att han kan göra någon träning innan det är dags för DC-finalen.

– Det vore fantastiskt om jag fick chansen att slå lite på grus, åtminstone en gång, men jag skulle vara redo att spela även utan träning på underlaget.

 

Föregående artikelNadal riktar kritik mot Gala Leon
Nästa artikelElitserien: Favoritsegrar under onsdagskvällen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här