Goda chanser för challengersvenskarna

2
Elias Ymer (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)
Elias Ymer (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)

Våra challengersvenskar, Elias Ymer och Christian Lindell, är både i farten under den kommande veckan. De ställs både mot wildcards.

Efter den tävlingsfria veckan spelar Elias Ymer i Mons, Belgien. Sverigeettan möter hemmaspelaren Niels Desien, rankad 209. Observera att belgaren under karriären har vunnit 24 futuretitlar i singelsammanhang. Den summan är det inte många som slår.

Christian Lindell spelar fortsatt i Sydamerika och Sao Paulo blir spelplatsen för svensken den kommande veckan. Lindell möter precis som Ymer ett wildcard då han ställs mot Pedro Sakamato, rankad 530.

André Göransson kvalar i Sacramento och vann den första omgången. Under eftermiddagen ställs han mot 321-rankade Dimitar Kutrovsky i den andra omgången.

Föregående artikelThomas Högstedt hjälper Eugenie Bouchard
Nästa artikel14:e plats i Junior Davis Cup för Sverige

2 KOMMENTARER

  1. Någon som vet om Eli är på väg att bryta med Galo Blanco och 4Slam Tennis?

    Galo har inte skrivit något om Elias på sin twitter sedan, däremot finns det bilder och kommentarer uppe på Karen Khachanov då han tränade med någon annan. Båda killarna spelar i Mons denna vecka, men Khachanov spelar dubbel tillsammans med Granollers som också tillhör 4Slam medan Elias spelar med Golubev.

    Jag har en känsla av att något kan vara på gång. Tänkte bara höra om det finns fog för den?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här