Istanbul: Siljeström skrällde – Eriksson krossade

3
Andreas Siljeström (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)
Andreas Siljeström (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)

Andreas Siljeström skrällde i kvalet till challengerturneringen i Istanbul. Markus Eriksson krossade sin motståndare. Nu har de chansen att göra Elias Ymer sällskap i huvudturneringen. 

Dubbelspelaren Andreas Siljeström valde att ställa upp i kvalet till challangerturneringen i Istanbul, och svensken överraskade ordentligt. Siljeström besegrade Cem Ilkel, rankad 405, med 7-6, 3-6, 7-5 i kvalets första omgång och spelar därför kvalfinal under måndagen mot 902-rankade Andrei Vasilevski.

Seedad femma i kvalet är Markus Eriksson och svensken krossade fullständigt sin motståndare. Stefan Merunka, rankad 1536, tog inte ett enda gem av Eriksson som möter 453-rankade Masur i morgondagens kvalfinal.

Siljeström och Eriksson kan göra Elias Ymer sällskap i huvudturneringen. Sverigeettan är seedad sjua och möter wildcardet Anil Yuksel, rankad 617, i den första omgången.

Föregående artikelFanny Östlund: ”Har tvekat på mina färdigheter”
Nästa artikelUS Open: Djokovic tog tionde GS-titeln

3 KOMMENTARER

  1. Vet ni något om hur Sillen spelar singel? Är det serve och volley som man antar? Väldigt många dubbelfel så det satsas nog en del på andraserven.

  2. Väldigt orörlig i gårdagens final. Iofs en bit över 2 meter, men var förvånansvärt hur svårt han hade ibland. Iofs skön spelstil. Men måste bli snabbare. Hade ju onekligen läget igår att vinna och gå in i MD. Men, som sagt, såg inte direkt säkert ut.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här