Sekulic en seger från huvudtävlingen: ”Vet inget om honom”

1
Milos Sekulic (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)
Milos Sekulic (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)

Milos Sekulic fortsätter att övertyga i kvalet till Stockholm Open. Nu är han bara en seger från huvudtävlingen efter vinst mot Barnebe Zapata Mirakels med 6-1, 6-3, rankad 679.

– Jag tyckte jag började bra och han hängde inte riktigt med, säger Milos Sekulic om det första setet som han vann enkelt med 6-1.

Andra set började tuffare och svensken kom i underläge.

– Det är en sådan där klassiker när man känner att man vann det första setet för lätt. Det har hänt 100 gånger och det kommer att hände 100 gånger till, haha. Men jag lyckades komma ur och tog en fin seger.

Ytterligare en kvalfinal i Stockholm, det är inte så dumt va?

– Det är kul. Jag får försöka gå in och spela bra igen så får vi se hur långt det räcker.

I kvalfinalen väntar andraseedade Filip Krajinovic som besegrade Carl Söderlund i raka set.

– Jag vet ingenting om honom. Jag har sett han på TV någon gång. Jag ska kolla lite med Söderlund och Good to Great-tränarna och se om de har något att säga.

Föregående artikelTvå i final – både Celik och Östlund förlorade
Nästa artikelVintertouren: Windahl och Melander vann i Mälarhöjden

1 KOMMENTAR

  1. Kul f Sekulic o även vid förlust i kvalfinalen finns ju LL-chans? Kan dock inte låta bli att förvånas av kvaliteten på kvalet o regelverket s skapar osäkerhet o ojämnhet – även på challengernivå… Dags att testa fler deadlines ala ITF? Det gynnar ingen att kval har tomma platser el som nu att en de 10-15 spelare i ett atp-kval håller futurenivå? Sekulic är knappast favorit i en $10 000 ITF

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här