Sekulic vassast i svenskmöte

0
Milos Sekulic (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)
Milos Sekulic (Foto: Jacob Johannesson/SweTennis)

Flera svenskar var i dag i farten på Futuretouren. En av dem var Milos Sekulic som besegrade Jonathan Mridha i Norge. 

Milos Sekulic gjorde ett starkt avtryck under Stockholm Open då han lyckades ta sig till kvalfinal. Denna vecka spelade SALK-spelaren i Norges futureturnering där han fick möta sin forne klubbkamrat Jonathan Mridha i den första omgången. Milos Sekulic vann mötet med klara 6-4, 6-0.

En annan svensk som visar bra form är Daniel Appelgren som under förra veckan var i final. I dag besegrade svensken 713-rankade Rico Santiago med 6-1, 6-3. Ytterligare en svensk är vidare i Norge. Kvalspelaren Jonathan Stenberg tog sin andra ATP-poäng när han slog Alejandro Tabilo med 7-6, 6-4. Sämre gick det däremot för Marcus Månsson som också kvalade in i turneringen. För Månsson blev det förlust i två raka set mot tysken Bjoern Petersen.

Förlust blev det också för Christoffer Solberg. Stockholmaren föll med 3-6, 0-6 mot den 908-rankade hemmaspelaren Anton Pavlov i Estlands futureturnering. En annan svensk som spelade i Estland var Lucas Renard som precis som Solberg åkte på en förlust i den första omgången.

Föregående artikelLlodra hjälper belgarna i DC-dubbeln
Nästa artikelMelander och Lister vidare – nu möts de

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här