Hennemann och Chahoud i US Open

Den sista Grand Slam-turerningen som junior väntar både Caijsa Hennemann och Kevin Chahoud. Lottningen i US Open ser inte enkel ut.

Hennemann är rankad 31 på ITF Juniors och det här blir första gången som hon spelar US Open. Därmed har hon fått spela samtliga Grand Slams som junior med kvartsfinal i Franska Öppna som bästa resultat.

Hennemann lottades på övre halvan och inleder mot ryskan Oksana Selekhmeteva, rankad 33. Hon är född 2003 och vänsterhänt. Hennes bästa GS-resultat och en plats i tredje omgången i US Open 2018 då hon mötte Cori Gauff. Hennemann kan vid seger få möta förstaseedade Emma Navarro i andra omgången.

Chahoud, rankad 47, möter den ett år yngre argentinaren Juan Bautista Torres. Han har plockat merparten av sina poäng i Sydamerika och är ett tiotal placeringar sämre rankad än Chahoud.

Första seedade Chahoud kan få möta är 12-seedade Shunsuke Mitsui i en eventuell andra omgång.

1 KOMMENTAR

  1. Vilken supertjänst Eurosport Player är. Först bryter de sändningen mitt i andra set av Listers match och nu visar de inte ens Hennemanns match fastän de har kamera på banan och visar andra juniormatcher. Skittjänst, bedrägeri är vad det är.

    Inte för att hon verkar ha någon chans än så länge, 0-4.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste

Vecka 4 | Detta händer utöver Australian Open

• ATP Challenger Rennes med Markus Eriksson • W25 Petit-Bourg (Guadeloupe) med Fanny Östlund

Ymer vidare i Australian Open

Möter Khachanov i nästa omgång.

Hercog slog ut Peterson i Melbourne

3-6, 3-6 i första omgången.

Måns Dahlberg vann i Tjeckien

Vann J1-turneringen i Prag.