De spelar Lag-EM i februari

1

I början av februari (1-3/2) spelas kvalet till Lag-EM (Tennis Europe Winter Cups by HEAD) för 14- och 16-åringarna. De bästa går till finalspelet 15-17/2.

16 år flickor spelar i Karlskrona. Klara Milicevic, Emma Shasteen och Johanna Ström är uttagna. Sverige spelare i zon D och där finns också Tjeckien, Estland, Nederländerna, Norge, Polen och Slovakien.

16 år pojkar får resa till Ryssland och Kazan. Med i laget är Isac Strömberg, Leo Borg och Måns Dahlberg. I zon D deltar förutom Sverige också Österrike, Vitryssland, Estland, Italien, Litauen, Rumänien och Ryssland.

14-årslandslagen återkommer vi till senare.

Föregående artikelStarkt svenskt lag till Fed Cup
Nästa artikelAustralian Open: Så blev lottningen för Peterson och Larsson

1 KOMMENTAR

  1. Väntat killag. Julia Lövqvist nobbad precis som förra året är lite mer oväntat. Ström och Shasteen är också väldigt bra när de är skadefria så det finns ingen direkt svag länk, men ändå. Jag undrar om Lövqvist är hel/frisk, 0-6 0-6 som hon förlorade med senast kändes lite underligt och hon var uppsatt på att spela i nästa turnering i Malmö först, men kom inte till start.

    Sen undrar man ju vart Wikander har tagit vägen, hon var topp tre med Lövqvist och Milicevic innan hon blev skadad mot just Janicijevic för knappt ett år sedan.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här