Har Robin Söderling fått Elias Ymer på rätt spår?

7

Vilket lyft för Elias Ymer! Den var länge sedan han spelade så bra tennis under en vecka som denna i italienska Cordenons.

Samarbetet med Robin Söderling börjar redan bära frukt. Till och med för ett otränat öga har Ymer sett betydligt aktivare ut. Sedan är det en sak mellan spelare och tränare vad som gjorts mer exakt och vad man lagt fokus på och det kan man ju spekulera kring, men på rätt väg är det.

Föregående artikelJSM är över – Klara Milicevic vann allt
Nästa artikelSå slutade Sommartourens Masters

7 KOMMENTARER

 1. Helt enig, det har varit en fröjd att se Elias spela den här veckan! Man kunde ana att något var på gång redan i Båstad och nu ser grundspelet riktigt bra ut! Vilken skillnad mot hur det har sett ut sedan förra sommaren då det var riktigt plågsamt att se honom spela, ffa om man hade sett vad han var kapabel till under 2015 till och med våren 2016.

  All cred till Elias för att han har fortsatt kämpa hela tiden, trots att det måste ha känts tungt tidvis!

 2. Håller med Simon. Men Mikaels tid kommer nog också, känns mer som det är frågan om när det sker än om det sker. Just nu känns han fortfarande mer som en junior, men det kommer!

 3. Det blir intressant att se utvecklingen för Elias och speciellt i vardagen då Söderling inte är med. Att han förstår att alla veckor på året måste ha den här kvaliteten och hur han löser det.

  Det är trots allt bara ett par veckor sedan som håglösheten lyste över honom i Tammerfors challenger. Nu väntar Manerbio och match mot Majchrzak, en polack som bara fick med sig tre gem mot Carballes Baena tidigare i veckan.

 4. Är det 6 poäng för Lister eller 5? Var det en 25K+?

  Tycker det händer något positivt i stort sett varje vecka nu i Svensk tennis. Jämfört med förra året då man fick törsta efter kvartsfinalplatser, nu är det typ semi/final/vinst varje vecka för någon eller några.

 5. Är det ändå inte lite konstigt att tennis.se inte har någon som helst kommentar till det ni redovisar i Sverigekollen ovan? Och efter årets största herrsingelframgång skulle man ju även vilja ha några citat från Elias? Förstår inte alls deras prioriteringar. Förstärktes inte ”kommunikationssidan” för 3 år sedan?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här